Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجربی کرمانی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز درخصوص احتمال افزایش 3 ساله در مدت بازپرداخت وام مسکن گفت: اگر شرایط اخذ وام به صورتی باشد که متقاضیان مسکن به سمت وام های در نظر گرفته شده بروند می توان گفت که این طرح تا حدودی مثبت است اما براساس تجربیات به دست آمده تاثیر چندانی را در رونق بازار مسکن ایجاد نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در ادامه بیان کرد: میزان وام پرداختی و نیز تسهیلات در دولت آخوندی 8 برابر شد اما تاثیری را در بخش مسکن ایجاد نکرد و این حوزه همچنان در رکود ماند.
مجربی کرمانی ارزیابی خود از عملکرد آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در دولت یازدهم را اینگونه بیان کرد: عملکردمثبت وزارت راه و شهرسازی و آخوندی در بخش مسکن به دلیل ثبات قیمت قابل تحسین است و تا حدودی در این دوران آرامش نسبی در بازار مسکن حاکم بود.
او خاطرنشان کرد: علیرغم تلاش های بی دریغ وزارت راه و شهرسازی در این حوزه، همچنان مسکن در رکود به سر می برد و ساخت و ساز رونق پیدا نکرد، بنابراین دولت دوازدهم باید برنامه هایی را در دستور کار قرار دهد که کمکی در راستای بهبود وضع مسکن و رونق به این بازار باشد.
به گفته او، در صورت ورود رونق به بازار مسکن تلاطمی در این بازار ایجاد و قیمت ها با تغییراتی همراه خواهد شد که باید تصمیماتی جهت کنترل این تغییر و تاثیرات آن در بازار اتخاذ شود.
مجربی کرمانی اظهار داشت: براساس صحبت های انجام شده توسط رییس جمهور، مسکن برخلاف دیگر بازارها همچنان از رکود خارج نشده و می توان گفت که بخش عمده ای از رونق اقتصادی ایران وابسته به رونق بازار مسکن است.
دبیراجرایی سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت: برای بهبود وضع بازار مسکن باید تمام سیاست ها در کنار یکدیگر قرار گیرند این در حالیست که اکنون سیاست های موجود مقابل یکدیگر قرار گرفتند و باعث رکود این بخش شدند.
او به عملکرد سازمان نظام مهندسی اشاره کرد و افزود: تا کنون حمایتی که شایسته سازمان نظام مهندسی باشد از سوی مسئولان انجام نشده و احساس می شود که سازمان نظام مهندسی باید براساس سیاست های کلی تقویت شود.
مجربی کرمانی با اشاره به بی توجهی های دولت یازدهم به مسکن مهر اظهار داشت: مسکن مهر از نظر آخوندی و بسیاری از مسئولان طرحی بود که مطالعه ای در مورد آن انجام نشده بود و به دلیل عدم وجود زیرساخت ها با شکست مواجه شد.
دبیراجرایی سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور عملکرد آخوندی درخصوص مسکن مهر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: طرح مسکن مهر جزو سیاست های آخوندی نبود بنابراین نمی توان مقصر اصلی در ناکامی مسکن مهر را آخوندی و وزارت راه و شهرسازی دانست.
او با اشاره به مسکن اجتماعی گفت: به دلیل مشغله های موجود در وزارت راه و شهرسازی و عدم بودجه لازم، این طرح اجرایی نشد اما درکل می توان گفت مسکن اجتماعی طرح مثبتی است که در صورت اجرایی شدن می تواند کمکی برای افراد کم درآمد جامعه باشد.
مجربی کرمانی با تاکید بر اینکه باید اقداماتی جهت تعدیل بازار مسکن صورت گبرد، گفت: مشکل موجود در بخش مسکن، عرضه و تقاضا است که تحت نظر دولت و بخش خصوصی انجام نشده است بنبابراین وام های ارایه شده کمکی در بهبود وضع مسکن ایجاد نمی کند و زمانی که بخش خصوصی به بازاری ورود پیدا می کند، بیشتر نظریات و تصمیمات آن باید از طریق بخش خصوصی صورت گیرد.

دبیراجرایی سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور در پایان تصریح کرد: طی چند وقت گذشته آخوندی اعلام کرد که دولت تمایل چندانی جهت ورود به بخش خصوصی ندارد بنابراین بخش خصوصی باید سیاست های خود در بخش مسکن را بهبود بخشد.

401

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت

بهای نفت در بازار جهانی طی ماه‌های اخیر به شدت تحت تاثیر وقایع سیاسی به ویژه جنگ اوکراین در شرق اروپا و جنگ غزه در خاورمیانه قرار داشته است. در عین حال، بهای طلای سیاه تحت تاثیر داده‌های آماری مربوط به عرضه و تقاضا و نیز رشد اقتصادی قدرت‌های بزرگ قرار دارد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی روند کاهشی داشت. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال با ۴۰ سنت کاهش، ۸۸ دلار و ۲ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۵۵ سنت کاهش، به ۸۲ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه رسید. 

تضعیف دلار در برابر سایر ارز‌های معتبر جهانی باعث افزایش جزئی بهای نفت در اوایل امروز شده بود. با این حال، سایر عوامل بار دیگر روند بهای نفت را کاهشی کرد. 

تحلیل‌گران بازار می‌گویند کاهش نگرانی از گسترش جنگ غزه به سایر مناطق در خاورمیانه به ویژه کاهش تنش میان ایران و اسراییل از جمله دلایل سیاسی تاثیر گذار بر روی کاهش بهای نفت بوده است. 

گرچه گزارش جدید آژانس انرژی آمریکا حاکی از کاهش ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه‌ای نفت ذخایر تجاری این کشور بود که این مسئله می‌توانست بهای نفت را افزایش دهد؛ اما داده‌های اقتصادی درباره کاهش فعالیت‌های تجاری در ایالات متحده، این موضوع را خنثی کرد. 

تحلیل‌گران می‌گویند تا زمانی که تنش‌های جهانی همانند جنگ اوکراین که یک سوی آن کشور‌های بزرگ صادر کننده نفت همانند روسیه هستند و یا منازعات در مناطق حساس جهان همانند خاورمیانه که بخش قابل توجهی از صادرات نفت را صادر می‌کند، جریان دارد بازار نفت می‌تواند شاهد نوسانات شدید در بهای طلای سیاه باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس
  • تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت